| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mozores
|
Zaslal: ne prosinec 09, 2007 12:49 pm Předmět: Ako sa naucit bojovat |
|
|
Zdravim vas !
Mam na vas jednu otazku.
Existuje neaky navod , ako sa naucit bojovat? Myslim na internete . Viem , ze najlepsi sposob je vyucba , ale z dovodu , ze som zo zapadakova , kde nie je nic , zaujimaloby ma , ci by mi niekto z vas mohol poskytnut zakladne navod atd , ako sa obranit . Velmi by som vam bol vdacny .
DAKUJEM ! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
preclik_75
|
Zaslal: ne prosinec 09, 2007 8:58 pm Předmět: |
|
|
Já si myslím, že bojovat se sám nenaučíš, ale můžeš se zdokonalovat z hlediska "člověka" samého. Hrát postřehové hry, správně protahovat strečingem tělo a správně posilovat ku věku správným způsobem. K tomu jsou knihy, které se dají koupit. Toť můj názor. Možná to chce trochu taky projet filozofii myšlení, aby si třeba později byl připraven být i rozumný aby jsi nezneužil svých SUPERMANSKÝCH SCHOPNOSTÍ!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 6:29 pm Předmět: |
|
|
Dakujem za odpoved!
Ano , je to urcite pravda , ale moj problem spociva v 2 hajzloch , ktori sa ucia v nasej triede. Arogantni, koli nim mame blbo , kazdemu sa nadavaju. Chcel by som hlavne tomu jednemu idiotovi dat cez drsku , ale mam mensi problem . Som sice najstarsi z triedy , ale nikdy som sa nemlatil . Mam obavu , ze ako by to dopadlo , i ked viem , ze pokial si budem nahovarat , ze nezvitazim , tak to nedokazem , ale aj tak mam strach . Nikdy som sa vazne z nikym nebyl , pac nebol na to dovod . Mohli by ste mi prosim povedat , ako zahnat obavu a normalne sa do neho pustit? Neake tipy , triky atd? Pred tym , ako poviete , ze som srab , tak chcem zdoraznit , ze za to vazne nemozem . Chce to sebaodvahu a tu prave hladam tu .
Dakujem za odpovede ! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mozores
|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 6:31 pm Předmět: |
|
|
| To hore , to som pisal ja . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Namba

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 8:33 pm Předmět: |
|
|
| Ahoj a stojí to za to se sněkym rvát?Víš, já bych Ti doporučila chodit na karate, ale né proto aby jsi někoho potom zmlátil, ale proto aby ses naučil bránit.A našel v sobě vnitřní sílu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ufon

|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 1:31 pm Předmět: |
|
|
| Namba napsal: | | Ahoj a stojí to za to se sněkym rvát?Víš, já bych Ti doporučila chodit na karate, ale né proto aby jsi někoho potom zmlátil, ale proto aby ses naučil bránit.A našel v sobě vnitřní sílu. |
Souhlasím s Nambou karate je dobrý , aby ses naučil dobře bránit , ale musíš vědět kdy a jak ho použít.Je to bojové umění neužívající zbraní. Vyžaduje tvrdý, přísný trénink, rozvíjející velkou fyzickou sílu. Ale toto není výhradním cílem, neboť karate se liší od mnoha podobných snah důrazem na duchovní a mentální růst, na zralost osobnosti. Jak se žák stává fyzicky silnější a techniky dovednější, rozvíjí sebedůvěru, která transformuje jeho vztahy k lidem.
Každý z nás začíná Karate s různých důvodů: být dobrý bojovník, udržovat si dobrou fyzickou kondici, být schopen se ubránit. Já jsem se chtěl stát velmi silný, když jsem poprvé začínal. Ale trénink karate vás brzy naučí, že skutečná síla se skládá nejen z fyzické síly, ale i z mnoha dalších faktorů. To je podmínka trénování bojových umění.
Jak řekl Gichin Funakoshi:
"Cíl umění karate neleží ve vítězství nebo porážce, ale ve zdokonalování charakteru bojovníků." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
fishpip Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 17, 2007 7:08 pm Předmět: |
|
|
| nevíte jestly je někde v okolí tachova nějaký karatistický výcvik, kroužek nebo tak něco? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Swed Site Admin

|
Zaslal: út prosinec 18, 2007 8:44 am Předmět: |
|
|
| fishpip napsal: | | nevíte jestly je někde v okolí tachova nějaký karatistický výcvik, kroužek nebo tak něco? |
Asi ses měl přihlásit dřív. Tohle je docela smutný.
http://mujweb.cz/www/karate-do/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PARKOUR Anonymní
|
Zaslal: st červen 17, 2009 5:18 pm Předmět: xD |
|
|
| mno taky sme nejstarsi a vsehni me mlate jednou sme se dalsi den nasarl a sel sme do skoly jako jinej clovek upe jako tvrdak nedo mi rek necum a ja nebo co! takovi tonem a dal sem pesti do zdi a odesel pk ve tride prisel jeden kluk kterej me nedy mlatitl a da mi do ramene ja vstal a dal sem mu do nosu fakt skus to zda se ti to moc ale snad nido nedava do nosu ale dej mu ne malinkou ploste takovou aby ho to bolelo a ostatni to videli treba at mu tece krev ale nesmi byt poznat ze mas strach proste mu ji dej a treba schod bo tak a zarvo na nej treba debile! bo di doprdele! a treba di na zachod pka se vratis mno a dys nebudes mit klid a reba pude na tebe hodne bdues mit velky strach tak furt ale rvi treba dej azse nekomu do nosu! ale do nosu! poradnou pomaha to tsak napis an meail Fandavenclak@seznam.cz bduu ti radit atd. isi ces znam to co se tio stalo |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st září 23, 2009 7:41 pm Předmět: |
|
|
| preclik_75 napsal: | Já si myslím, že bojovat se sám nenaučíš, ale můžeš se zdokonalovat z hlediska "člověka" samého. Hrát postřehové hry, správně protahovat strečingem tělo a správně posilovat ku věku správným způsobem. K tomu jsou knihy, které se dají koupit. Toť můj názor. Možná to chce trochu taky projet filozofii myšlení, aby si třeba později byl připraven být i rozumný aby jsi nezneužil svých SUPERMANSKÝCH SCHOPNOSTÍ!  |
Většina tvých odpovědí je správná, samozřejmě Karate se nemůžeš učit doma, to není možné.Potřebuješ trenéra, sice se to sám naučíš, ale budeš mít blbě techniky.Doporučuji si najít nějaký klub poblíž. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 21, 2010 5:36 pm Předmět: Re: Ako sa naucit bojovat |
|
|
akos a naučit bojovat celi život som trenoval trenovanie sa oplti ale nie trenovanie aj posilovanie a pevne nervi a posledne mat silne srce ak zvladnete karate zvladnete šetko ale ras ak som bol škole mal som bojovi den mi zoz kamaratmi sa pijeme ras ak išli nam na 2 dak naras som mu sachitil ruku ako kebibi som to videl spomalene ale ja som to nevedel moje telo to urobilo samo ale furt musim pozerat na plecia nechcel som bit zli ale naras samo neveril som vlasnik očiam naras som šetkich dal naze len jednim chmatom ak som prišiel zoz školi domou tak som dokazal dadvihnut [color=blue][/color] vlasnu skrinu vtedi som sa pozrel na svoje ruki ak na druhi den to iste skrina šetko a som si mislel že som zli [color=red][/color] a vtedi mi to išlo na nervi eš te jeden chlapec mi povedal že som cigan vtedi som mal take nervi že som bukol na druhi den som o zoz celimi nervami dolamal vtedi ako bol zomna netvr išliel som od ostatnich dalej nepribrošoval som sa kunim ale potom som vedell preco nemal som pevne nervi a pevne srce |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|